vineri, 25 iunie 2010

Spaghetti - reteta de post !

Nu ma omor dupa mancare,nici dupa bucatarie, nici nu-mi place sa stau in bucatarie,daca as avea de ales, as manca in sufragerie!!!
Buun.Azi sunt generoasa si propun o reteta de Spaghetti super buna, pe care bineinteles ca nu am facut-o singura,ci cu ajutorul minunatului meu tata, care se pricepe in bucatarie, nu ca mine !
Daca nu ati mai gatit niciodata, ca si mine...( de fapt eu am facut ochiuri si niste clatite,care nu trebuie sa spun cum au iesit !),daca sunteti neindemanatici si grabiti si daca nu stiti unde tineti toate ustensilele necesare va sfatuiesc sa nu incercati aceasta reteta cand sunteti singuri in casa !Aveti nevoie de spaghetti (daaa,normal), sos de rosii ( propun sa luati din comert si sa nu folositi sos de rosii natural ptr ca nu are nici un gust), ciuperci, ( din alea mari; am descoperit ca sunt si ciuperci vrac),ceapa,si condimente ( eu am pus oregano,busuioc,cimbru,usturoi - le gasiti la pliculete).
In primul rand : ciupercile trebuiesc curatate !!!! Aveti grija sa nu rupeti si din ciuperca! Dupa ce le curatati, le taiati in bucatele mici. Le spalati, si le asezati intr-un castron ceva.
Apoi taiati ceapa tot in bucatele mici, si o puneti la calit*. Am aflat ca a cali ceapa inseamna sa o puneti intr-o tigaie cu ulei, pana cand se face galbena, cu toate ca eu credeam ca ceapa e galbena,dar ma rog. Oricum nu o sa se faca galbena,dar lasati-o 3 minute in tigaie, si apoi adaugati ciupercile. Apoi apa.( putina )
Intre timp, in alta oala lasati apa sa fiarba , apoi adaugati spaghetele si lasati-le in jur de 10 min, cica nu mai mult..dar nu stiu de ce !
Apoi peste ceapa si ciuperci adaugati sosul de rosii, si condimentele.
Lasati-le pe foc, si apoi combinati spaghetele cu sosul.
Sper ca ati intelees ceva, nu va urez decat bafta, si Bon Appétit !

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Special

For all broken hearts... :

Evanescence - Broken



Aviation - You were my everything



Florin Chilian - Chiar daca


Vezi mai multe video din Muzica


Talisman - Singur



Holograf - Ochii tai



Proconsul - Cerul

vineri, 12 martie 2010

Justin Bieber

A fost descoperit pe YouTube,si a fost lansat de Usher.
Canta la pian,toba chitara si este singurul artist care are toate piesele de pe album in U.S Hot 100.
Frumuselul este urmarit peste tot de fete, si a facut ravagii cu melodiile " Baby", "One time" si "Love me ".
Mie-mi place la nebunie "One Time" !
Enjooooy ! :)

miercuri, 10 martie 2010

Anorexia










Cu toate vrem sa fim frumoase, sa aratam bine, sa fim iubite si rasfatate... (vorbesc despre femei)
Dar avem limite ?


Cred ca majoritatea stiu ca multe vedete au inceput campanii impotriva acestei boli. Ea afecteaza in general adolescentele, care sunt disperate sa arate cat mai bine, infometandu-se.
Anorexia apare la tinere, si mai rar la tinerii de sex masculin. Ea provoaca moartea,in cele mai grave cazuri.
Aceste fete ajung sa ia si pastile, numite ' anorexigene' ,care de obicei sunt recomandate in cazul celor obezi.

Parerea mea e ca si parintii sunt vinovati : nu au supravegheat copilul destul, si nu i-au explicat ce e bine si ce e rau.
Nu spun sa mancati in exces. Da, e adevarat,trebuie sa avem un stil de viata sanatos ptr a trai mult si a arata bine. Nu degeaba se spune ca 'esti ceea ce mananci'. Trebuie sa fim echilibrati!
Banuiesc , ca barbatii prefera femeile cu forme, nu betele.
Fetelor, noi chiar vrem sa aratam ca ele ? ( cele de mai sus )
Pupici

Love it

Imi place multtt. :) Si vocea tipei suna f bine !

Despre Ferry Corsten, puteti afla mai multe pe http://www.ferrycorsten.com/



Ferry Corsten, also known under the alias System F, (born December 4, 1973 in Rotterdam, Netherlands) is a Dutch producer of trance music, in addition to being a DJ and remixer. He also hosts his own weekly radio show, Corsten's Countdown. He routinely plays at events all over the world with crowds in excess of tens of thousands. On October 28, 2009, DJ Magazine announced the results of their annual Top 100 DJ Poll, placing Corsten at #7.[1]

miercuri, 10 februarie 2010

Eu...:)

Nu-mi ajung cateva cuvinte,si oricum nu ma veti cunoaste doar cititind. Pentru ca nici eu nu ma cunosc foarte bine, inca mai invat si eu despre mine.


Am o personalitate complexa,sunt imprevizibila,amuzanta,draguta,inteligenta, incapatanata,influentabila,santajabila si santajista, nehotarata:nu-mi place sa iau anumite decizii, subiectiva,pot fi enervanta, sacaitoare, aroganta , fitoasa,nerabdatoare. De cele mai multe ori, gresesc si judec persoanele dupa aparente.

Imi place sa-mi exprim opiniile intotdeauna,lupt pentru tot ce -mi doresc si pentru drepturile mele. Am capacitati de lider, sunt o buna organizatoare, si de cele mai multe ori , intelegatoare.
Sunt asa cum mi-am dorit, si nu o sa las pe nimeni,sau nimic sa ma schimbe !

Vreau ca ceilalti din jur sa ma vada cum nu ma vad eu, cand ma privesc sa observe laturile bune ale mele, sa ma sprijine cand am nevoie...

Cred ca am multe calitati, si mi-ar place ca si ceilalti din jur sa spuna acelasi lucru.
Nu cred in prietenii pentru totdeauna.Am invatat ca prietenii adevarati nu exista.
Am invatat ca intr-o lume plina de indiferenta, de aroganta si de nesimtire, trebuie sa fi ca ceilalti, si sa nu-ti pese decat de propriile interese.
Am invatat ca trebuie sa minti atunci cand vrei sa te aperi pe tine si pe ai tai, ca adevarul trebuie trecut sub tacere atunci cand costa mai mult decat poti plati...

Cred si reusesc tot ce-mi propun.
Imi urmaresc scopurile cu o vointa de neclintit si gasesc intotdeauna puterea de a merge mai departe,ptr ca maine e o noua zi !

Pe viitor, vreau sa realizez ceva pe plan artistic, si in paralel sa termin medicina.